Skip to main content

Over mij

Als motorinstructeur ben je binnen een rijschool meestal “een” collega van jezelf en alleen is maar alleen! Het zijn de leerlingen die je dag maken en naar tevredenheid laten verlopen.
Dit heeft mij aan het denken gezet om voor mijzelf te beginnen.

Opstappakket

Kennismakingsactie

1145,-

999,-

  • 15 x 60 minuten motorrijles
  • 1 AVB examen (voertuigbeheersing)
  • 1 AVD examen (verkeersdeelname)
Inschrijven voor proefles

Het ontstaan van de rijschool

De stap om dit te realiseren heb ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen weloverwogen genomen. 1 oktober 2018 is motorrijschool AGH- Motorrijschool gelanceerd en is mijn droom werkelijkheid geworden.

AGH-Motorrijschool, een nieuwe kleinschalige rijschool in de regio, met jarenlange ervaring, goede tarieven en naar mijn mening, het meest belangrijke in je rijopleiding, persoonlijke aandacht op maat!

Door diverse extra opleidingen buiten de vereiste papieren, is mijn expertise groter dan menig gemiddelde motorinstructeur zonder deze achtergrond. Door deze vervolg opleidingen wordt de kans van slagen groter en ga je zelfverzekerd de weg op, zodra je het straks zonder begeleiding moet doen.

De motoren die voor jou klaar staan zijn nieuw, gepoetst en voldoen aan alle wettelijk eisen.

Kortom, wil jij, je motorrijbewijs halen in een prettige sfeer, maar daarbij ook een gedegen opleiding krijgen met een beetje meer? Dan zit je bij AGH-Motorrijschool goed!

AGH MotorrijschoolKwintsheul

Motorrijschool Kwintsheul

AGH-Motorrijschool is een nieuwe toonaangevende rijschool, welke actief is voor jou en zal je in een vlot tempo de beweging van vrijheid op de motor doen ervaren.

Wil jij het motorrijbewijs snel, deskundig en voordelig behalen dan is AGH-motorrijschool met flexibele lestijden de juiste keuze voor jou!

Inschrijven voor proefles

Kies jij voor alle bovengenoemde argumenten?

Schrijf je dan nu in voor een proefles ter kennismaking en oordeel zelf!

Like onze Facebook voordat je de intake les volgt en krijg een helmmuts cadeau bij inschrijving!

Facebook

Daar denk je niet over na, dat doe je gewoon!!
Neem nu contact op!
06 28 70 58 15